Gerben

Binnen het stichtingsbestuur ben ik de penningmeester. Ik richt mij specifiek op de financiële aspecten.

Als student was ik geregeld in Roemenië. Ik heb daar geholpen in een kindertehuis in Spinus en bij het opzetten van agrarische tak voor de stichting Ecce Homo in Cluj-Napoca. De achtergestelde positie van de Roma trof mij toen, en ook nu nog.

Laleaua draagt al jarenlang structureel bij aan de ontwikkeling van de Roma, en dat vind ik tof. De gedrevenheid en de motivatie van iedereen is bijzonder. Ik heb daar veel respect voor!

Annemarie

Binnen het stichtingbestuur mag ik de rol van secretaresse op mij nemen. Ik voel mij vereerd dat ik op deze manier een steentje kan bijdragen aan het mooie werk dat Laleaua onder de Roma in Târnăveni doet. 

De blije gezichten van de kinderen, de overtuiging dat elk kind ertoe doet en het daadwerkelijk handen en voeten geven aan het christen-zijn, motiveert mij om mij in te zetten voor dit werk. Ik sluit mij graag aan bij het geloof dat spreekt uit het werk van het team, dat Jezus Christus uiteindelijk het leven van deze kinderen kan veranderen. 

Laleaua is als een tweede familie; samen met het team en de kinderen mogen wij de liefde van God aan elkaar geven en ontvangen. Jezus leeft! En Jezus staat centraal in alles wat Laleaua doet. Hij is Degene die ons bindt en leidt.

Tessa

Binnen het bestuur mag ik meehelpen en meedenken in de keuzes, situaties en processen die belangrijk zijn voor stichting Laleaua. Hierin hoop ik een frisse en creatieve inbreng te leveren.

Na een aantal zomers stichting Laleaua te hebben bezocht en gewerkt te hebben met de mensen uit de Romagemeenschap, heb ik mijn hart daar verloren.
Het motiveert mij om de liefde van Jezus voor ieder mens en ieder kind uit te delen op welke manier dan ook. Omdat iedereen het volgens onze Hemelse Vader waard is.

Laleaua vervult een essentiële rol voor het laten opbloeien van de Romagemeenschap in Tarnaveni. Het enthousiasme en de liefde waarmee dit wordt gedaan is onbeschrijfelijk.

Webdesign Studio CC © 2020
Târnăveni, Romania